Odabir boje

Aluminijski naplatak 16" 5-krakova Y, srebrna

1 824 514

2.184,67 kn1

7 x 16", offset 50, za gume 205/55 R16 i 215/55 R16

Sadrži samo aluminijski naplatak. Za ugradnju su potrebni dodatni dijelovi.


Jamstvo Forda.

PRONAĐI ZASTUPNIKA
Dodaj na popis želja
Vidi na vozilima
Izgledajte i osjećajte se drugačije uz našu paletu legura. Uglađene, svrhovite ili elegantne - što god odabrali, možete biti sigurni da su proizvedene prema najvišim standardima i od najkvalitetnijih materijala te da su izdržale dugotrajno testiranje, sve s ciljem da vam pruže sigurnost na cesti. A, budući da je svaka legura provjerena rentgenskim zrakama, možete biti sigurni da su performanse naših legura jednako dobre kao i njihov izgled.

1 Preporučena maloprodajna cijena uključujući PDV. Pitajte vašeg Ford predstavnika za dodatne troškove prilagodbe. Price is per alloy and excludes tyre and fitting.

* Navedeni dodaci su pažljivo odabrani od dobavljača treće strane i mogu imati različite uvjete jamstva, detalje možete dobiti od Fordovog zastupnika. Bluetooth® riječni znak i logotipi u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba takvih oznaka od strane tvrtke Ford Motor Company pod licencom je. iPhone/iPod oznaka riječi i logotipi vlasništvo su tvrtke Apple Inc. Drugi zaštitni znakovi i trgovački nazivi su u vlasništvu njihovih vlasnika.

UVJETI KORIŠTENJA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Forda temelji se na stalnom razvoju proizvoda. Zadržavamo pravo promjene specifikacija, boja i cijena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj mrežnoj objavi u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti. Ilustracije se mogu razlikovati. Ova mrežna objava sadrži originalni Ford pribor kao i čitav niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja dodatne opreme može utjecati na potrošnju goriva vašeg vozila. *označen pribor je pomno odabran pribor trećih strana označen njihovim trgovačkim imenima i može imati drugačije jamstvene uvjete čije detalje možete naći na oznaci objavljenoj uz proizvod ili od ovlaštenog Ford zastupnika. Bluetooth® oznaka i logotipi u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba tih znakova od strane Ford Motor Company je licencirana. Robna marka iPhone/iPod i logotipi vlasništvo su Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke u vlasništvu su pripadajućih vlasnika.