Pioneer* Zvučnik TS-H 1703

1 479 486

1.056,43 kn1

Za prednja vrata, 17 cm dvosistemski sustav, 180 W max


Jamstvo dobavljača Forda. Za daljnje informacije obratite se zastupniku Forda.


VAŽNA OBAVIJEST: Ugradnja mora biti obavljena od strane specijaliziranog servisa. Oštećenje uzrokovano neadekvatnim rukovanjem nije pokriveno garancijom.

Vidi odgovarajuća vozila
PRONAĐI ZASTUPNIKA
Dodaj na popis želja
Sviđa li vam se vaša glazba? Glasna, svježa i jasna? Imamo pravu stvar za vas. Ponuda Pioneer + vrhunskih prednjih i stražnjih zvučnika obećava visoku kvalitetu zvučnih performansi u automobilu i snažan bas visokog tlaka - i savršeno se uklapa u vaš Ford.
Dijelovi potrebni za zamjenu
Pioneer* Ožičenje za DIN Audio Potrebno za ugradnju zvučnika Pioneer* TS-H 1703 i TS-G 1713i.
Jamstvo dobavljača Forda. Za daljnje informacije obratite se zastupniku Forda.
Dio broj: 1 728 414 212,41 kn
Dodaj na popis želja

1 Preporučena maloprodajna cijena uključujući PDV. Pitajte vašeg Ford predstavnika za dodatne troškove prilagodbe.

2 Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om. Molimo obratite se zastupniku Forda za dodatne troškove ugradnje i lakiranja (ako je primjenjivo).

* Navedeni dodaci su pažljivo odabrani od dobavljača treće strane i mogu imati različite uvjete jamstva, detalje možete dobiti od Fordovog zastupnika. Bluetooth® riječni znak i logotipi u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba takvih oznaka od strane tvrtke Ford Motor Company pod licencom je. iPhone/iPod oznaka riječi i logotipi vlasništvo su tvrtke Apple Inc. Drugi zaštitni znakovi i trgovački nazivi su u vlasništvu njihovih vlasnika.

UVJETI KORIŠTENJA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Forda temelji se na stalnom razvoju proizvoda. Zadržavamo pravo promjene specifikacija, boja i cijena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj mrežnoj objavi u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti. Ilustracije se mogu razlikovati. Ova mrežna objava sadrži originalni Ford pribor kao i čitav niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja dodatne opreme može utjecati na potrošnju goriva vašeg vozila. *označen pribor je pomno odabran pribor trećih strana označen njihovim trgovačkim imenima i može imati drugačije jamstvene uvjete čije detalje možete naći na oznaci objavljenoj uz proizvod ili od ovlaštenog Ford zastupnika. Bluetooth® oznaka i logotipi u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba tih znakova od strane Ford Motor Company je licencirana. Robna marka iPhone/iPod i logotipi vlasništvo su Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke u vlasništvu su pripadajućih vlasnika.